cudo KOMBUCHA, to bezalkoholowy napój fermentowany, który według mnie smakuje jeszcze lepiej, niż prosecco!
Świetnie nadaje się do picia z kieliszka 😉 i jest genialną alternatywą dla piwa (zarówno bezalkoholowego, jak i alkoholowego). Gasi pragnienie, orzeźwia, jest PYSZNA, a co najważniejsze
wzmacnia naszą odporność!
Pewnie właśnie zadajesz sobie pytanie „ALE JAK TO?”
A no tak to 😉
CUDO kombucha (czyt. KOMBUCZA) znana jest na świecie od ponad 2000 lat. Wyobrażasz sobie? DWA TYSIĄCE LAT! A my dopiero teraz zaczynamy okrywać i doceniać jej niesamowite właściwości.
Stanowi źródło antyoksydantów, polifenoli, żywych kultur bakterii i drożdży . Jest naturalnym probiotykiem, który korzystnie wpływa na stan mikrobiomu w naszych jelitach. Tak, jak już niejednokrotnie wspominałam, zdrowe jelita, to podstawa naszego zdrowia. To tam znajduje się około 80% naszej odporności. To takie centrum zarządzania Tobą!
Zdrowe jelita, to zdecydowanie zdrowsza głowa.
Zdrowa głowa, to więcej energii do działania.
Więcej energii do działania, to nowe możliwości.
Można wymieniać i wymieniać…
Ale nie wszystko na raz.
Będę dla Ciebie regularnie odkrywać CUDOwność tego napoju!
A jeśli już dziś masz ochotę rozkoszować się niepowtarzalnym smakiem CUDO-KOMBUCHY możesz zamówić ją wprost u źródła, klikając na poniższy link.
Dla „sposobowych” Klientów będzie dostępna ze specjalną zniżką, bo właśnie nawiązaliśmy SPOSOBOWO-CUDOwną współpracę.
Nigdy nie polecam badziewia. Kto mnie zna, ten dobrze wie.
Dlatego CUDO z czystym sumieniem polecam całą sobą!
Patrycja P.